goldbar gradjevinska firma

Vila u Kolašinu

goldbar gradjevinska firma

Građevinarstvo

goldbar gradjevinska firma

Instalacije

goldbar gradjevinska firma

Završni radovi

goldbar gradjevinska firma

Arhitektura i projektovanje

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo naš projekat – vila u Kolašinu. Kolašin je mali planinski grad na sjeveroistoku Crne Gore, koji je popularan zimi jer se nalazi u blizini skijališta Kolašin 1450 i 1600, a ljeti nudi odličan odmor na nadmorskoj visini od 1000 metra. Takođe, u blizini se nalazi i Katun Vranjak, odakle se pruža panoramski pogled na Nacionalni park Biogradska gora i vrhove i jezera planine Bjelasice.

Ovdje se nalazi naša nova ekskluzivna vila površine 256 m2. Vila sadrži podrum, prizemlje i sprat. U prizemlju objekta projektovani su sadržaji za dnevni boravak, kamin, vinarija i skijašnica. Kuhinja, trpezarija i dnevni boravak projektovani su sa konceptom “open space” i čine jednu prostornu cjelinu.

Na prvom spratu objekta projektovane su četiri spavaće sobe. Dvije od njih kao dodatni sadržaj imaju spa.

U sklopu stambenog objekta nalazi se podrumska etaža, koja je povezana sa samim objektom unutrašnjim stepeništem. Kompletna površina podrumske etaže biće predviđena za tehničke prostorije objekta (kotlarnica za grijanje i sistemi za hladjenja objekta).

Vila Kolašin je urađena po sisitemu “smart home”.

Parkiranje koje je potrebno za stambeni objekat, omogućeno je sa prednje strane objekta na obilježenim parking mjestima.

 Sama lokacija vile nikoga neće ostaviti ravnodušnim, jednostavno je fantastična, na obali planinske rijeke u blizini šume.