Djelatnosti

Gold Bar je građevinska kompanija sa sjedištem u Crnoj Gori koja pokriva širok spektar djelatnosti iz građevinarstva. Djelatnosti firme su građevinarstvo i grubi građevinski radovi, elektro instalacije, vodovodne i kanalizacione instalacije, sve vrste završnih radova kao i arhitektura i projektovanje objekata.

Gold Bar se bavi poslovima projektovanja i izvođenja svih vrsta arhitektonsko-građevinskih, zanatskih, elektroinstalaterskih, vodoinstalaterskih i mašinskih radova. Za obavljanje ovih poslova raspolažemo sopstvenim projektantskim biroom, stalnom ekipom zaposlenih, raznih stručnosti i kvalifikacija, potrebnom opremom, mehanizacijom, pogonima i prevoznim sredstvima.
Djelatnost kompanije Gold Bar je izvođenje radova u građevinarstvu i to građevinsko-zanatskih radova: mašinski iskop, šalovanje, armiranje, betonaža, krovne konstrukcije, zidanje, građevinska stolarija-izrada/montaža. Kombinujemo tradicionalne metode gradnja sa inovativnim tehnikama i tehnologijama. Naš cilj je da prepoznamo potrebe budućih generacija danas i da svoje iskustvo primjenimo na rješenja orijentisana ka budućnosti. Dugoročno zadovoljstvo investitora i korisnika zgrada je za nas posebno važno.
Instalaterski Radovi Koje Preduzeće Gold Bar Vrši Su: Elektroinstalaterski radovi, Radovi na vodovodu i kanalizaciji, Izrada sistema za grijanje, Izrada rashladnih sistema, Montaža sistema za grijanje, Montaža rashladnih sistema, Izrada građevinske stolarije, Montaža građevinske stolarije
Gipsarski radovi, spušteni plafoni, pregradni zidovi, termo i hidroizolacija, mašinsko malterisanje
Gold Bar - All Right Reserved ©