Gradimo s povjerenjem

GOLD BAR građevinska kompanija osnovana je 2010. godine sa tri osnovne premise – kvalitet, profesionalnost i najviši standardi. Bavimo se izgradnjom, inženjeringom, konsaltingom, razvojem, projektovanjem, opremanjem i prodajom objekata.

Do sada smo izgradili više od 100 objekata širom Crne Gore, a povjerenje su nam ukazali klijenti iz Engleske, Rusije, Bjelorusije, Holandije, Njemačke, Ukrajine, Srbije, Turske i SAD.

Direktni smo uvoznici visoko kvalitetnih građevinskih materijala, keramike, rasvjete i sanitarija. Posjedujemo internacionalne sertifikate ISO 9001, ISO 14001 I ISO 45001 koji garantuju da su svi naši projekti izvedeni po najvišim svjetskim standardima.

Na tržištu Crne Gore posebno se izdvajamo našim kadrovskim potencijalima. Od inženjera, projektanata, arhitekata, do tesara, armirača, limara, električara i zidara, svi naši zaposleni posjeduju višegodišnje iskustvo i posvećeni su ostvarivanju najviših standarda kvaliteta naše kompanije.

Politika kvaliteta

Mi u GOLD BAR-u, baveći se izgradnjom stambenih i nestambenih zgrada, držimo do kvaliteta izgradnje i korektnog odnosa prema kupcima, poslovnim partnerima, radnicima i društvu u cjelini. Ugled i prepoznatljivost koju imamo u okruženju i poslovnoj i društvenoj sferi, stečeni su dugogodišnjim radom i konstantno temeljeni kvalitetom kroz vrijeme. Naša težnja je izgradnja objekata i pružanje usluga koje zadovoljavaju želje i potrebe naših kupaca u okvirima osnovnih načela kvaliteta i poštovanjem zakonske regulative.

Kvalitet u “Gold Bar-u” se ogleda kroz proizvode izrađene vrhunskom tehnologijom i od najkvalitetnijih materijala, kroz spremnost na brzu reakciju, tačnost i pouzdanost, što je i prepoznato na tržištu cijele Crne Gore - to je kvalitet kojem se može vjerovati. Takođe, posvećenost kupcima, proizvodima i procesima je rezultirala time da su kupci i institucije odabrali “Gold Bar” kao najbolji put za razvoj infrstrukture na tržište Crne Gore.

Svaki pojedini radnik u “Gold Bar” kompaniji, uključen je i posvećen postizanju standarda kvaliteta prema našim kupcima, poslovnim partnerima i društvu u cjelini. Takođe, svaki pojedini radnik odgovara za sigurnost na radu, gdje se sprovođenjem utvrđenih pravila i uputstava stvara okruženje za siguran rad.

Izgradnja stambenih i nestambenih zgrada u GOLD BAR-u podrazumjeva zaštitu zdravlja i sigurnosti radnika na radnom mjestu, kao i dugoročno očuvanje zdravlja radnika.

Zaštita zdravlja i sigurnosti radnika u “Gold Bar” se ogleda i u prepoznavanju svih potencijalnih opasnosti, pri čemu se preduzimaju odgovarajuće mjere s ciljem prevencije nezgoda i eliminacije rizika, koji se u slučaju nemogućnosti izbjegavanja, svode na prihvatljivu mjeru.

Svjesni činjenice kako je sistem upravljanja kvalitetom dinamičan i sveobuhvatan, mi u “Gold Bar” vjerujemo kako poseban akcenat treba staviti na okolinu i njenu ulogu u procesu upravljanja. Aktivnosti koje obavljamo na dnevnoj bazi svakako su usko vezane s djelovanjem na okolinu, pri čemu težimo da isto bude pozitivnog karaktera te ukoliko navedeno nije moguće, onda da se negativni aspekti svedu na minimalnu mjeru, da su kontrolisani i uredno praćeni.

Podizanje svijesti o kvalitetu, zaštiti okoline i zaštiti zdravlja i sigurnosti radnika u našoj radnoj okolini, među našim radnicima i prema našim kupcima, poslovnim partnerima i društvu u cjelini je dio naše temeljne politike poslovanja.

“Gold Bar” drži do razvijanja i unaprjeđenja svog sistema upravljanja kvalitetom u skladu sa zahtjevima ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 45001:2018.

Gold Bar - All Right Reserved ©