goldbar gradjevinska firma
goldbar gradjevinska firma

O nama

GOLD BAR JE GRAĐEVINSKO PREDUZEĆE ČIJA DJELATNOST SU KOMPLETNI RADOVI U GRAĐEVINARSTVU

GOLD BAR građevinska kompanija osnovana je 2010. godine sa tri osnovne premise – kvalitet, profesionalnost i najviši standardi. Bavimo se izgradnjom, inženjeringom, konsaltingom, razvojem, projektovanjem, opremanjem i prodajom objekata.  

Do sada smo izgradili više od 100 objekata širom Crne Gore, a povjerenje su nam ukazali klijenti iz Engleske, Rusije, Bjelorusije, Holandije, Njemačke, Ukrajine, Srbije, Turske i SAD.

Direktni smo uvoznici visoko kvalitetnih građevinskih materijala, keramike, rasvjete i sanitarija. Posjedujemo internacionalne sertifikate ISO 9001, ISO 14001 I ISO 45001 koji garantuju da su svi naši projekti izvedeni po najvišim svjetskim standardima. 

Na tržištu Crne Gore posebno se izdvajamo našim kadrovskim potencijalima. Od inženjera, projektanata, arhitekata, do tesara, armirača, limara, električara i zidara, svi naši zaposleni posjeduju višegodišnje iskustvo i posvećeni su ostvarivanju najviših standarda kvaliteta naše kompanije. 

Uz najkvalitetnije alate posjedujemo i širok dijapazon građevinskih mašina.

Redovno učestvujemo na sajmovima građevine u Beogradu, Londonu, Minsku, Moskvi i Kijevu. 

U svim našim uspjesima, ne zaboravljamo zajednicu iz koje smo potekli. Ponosni smo sponzor košarkaškog i fudbalskog kluba “Mornar” iz Bara, kao i odbojkaškog kluba “Galeb” iz Bara. Jedni smo od najvećih donatora Opšte Bolnice „BLAŽO ORLANDIĆ“ u Baru, gdje smo obnovili prijemni hol, kuhinju, pedijatrijsko odjeljenje, hirurgiju, opservaciju, sterilizaciju, porodilište…

Postavili smo i solarne označivače pješačkih prelaza širom barske opštine kako bismo povećali bezbjednost pješaka. 

Kontaktirajte nas i uvjerite se da smo pravi partner za vas u Crnoj Gori.

goldbar gradjevinska firma
goldbar gradjevinska firma
goldbar gradjevinska firma