goldbar gradjevinska firma

goldbar gradjevinska firma Bečići, Budva

Sunny Side II

Apartmanski kompleks sa bazenom u Bečićima

goldbar gradjevinska firma

Građevinarstvo

goldbar gradjevinska firma

Instalacije

goldbar gradjevinska firma

Završni radovi

goldbar gradjevinska firma

Arhitektura i projektovanje

Naš cilj je da prepoznamo potrebe budućih generacija danas i da svoje iskustvo primjenimo na rješenja orijentisana ka budućnosti. Zato sa ponosom predstavljamo jedinstveni projekat sa kompleksom luksuznih apartmana na obali Jadranskog mora.

Sunny Side Resort & Spa se nalazi na 400 metara od mora i uključuje i prostor oko objekata kao sopstvenu teritoriju. Osim bazena, kompleks uključuje i velnes centar u okviru kojeg se nalazi finsko kupatilo, hamam i teretana.

Projekat Sunny Side Villa – Gold Bar je na ovom projektu uspešno obavio zadatak svetskih građevinskih standarda, primjenjujući djelatnosti koje ima u ponudi, od građevinskih do završnih radova, koje je arhitekta iz Milana (Italija) uspio da ukombinuje u moderan spoljni izgled kompleksa i njegove unutrašnjosti koja nosi odlike lokalnog duha.

Jedinstvenost i privatnost projekta Sunny Side Resort & Spa je rezultat pažljivo birane lokacije: na 400 metara od mora, sa jedne strane- pogled na otvoreno more koji oduzima dah i pogled na najluksuznije poluostrvo Sveti Stefan, i sa druge strane zadivljujući planinski pejzaž.
Svaka prostorija ima zadivljujući pogled na more, koji vam daje umirujuću i relaksirajuću atmosferu tokom boravka.

Spa centri se nalaze na manje od 10 minuta od vile. Becici su poznati po svojim restoranima sa nacionalnom kuhinjom: svježa riba i plodovi mora, kao i ukusni delikatesi od mesa. Ovo mjesto je idealno za odmor na plaži i za aktivnosti u prirodi, mjesto gdje možete lagano šetati planinom i uživati u nezaboravnom odmoru.

Sunny Side Resort & Spa se sastoji iz dva objekta.

Objekat br.1 je napravljen 2014, a gradnja objekta br.2 je otpočela u aprilu 2016. godine. Sunny Side Resort 2 ima 8 spratova (sa garažom u prizemlju i 7 rezidencijalnih spratova). Na svakom spratu se nalazi pet apartmana razičite strukture: studio apartmani i jednosobni i dvosobni apartmani. Poslednji sprat je rezervisan za penthaus sa panoramskim terasama i otvorenim pogledom na more.

-Studio apartmani imaju površinu od 22.5 m2, zajedno sa kuhinjom i trpezarijom.
-Jednosobni apartmani, površine 46.6 m2, sa kupatilom, trpezarijom i kuhinjom
-Jednosobni apartmani, površine 51.89 m2, sa kupatilom, trpezarijom i kuhinjom
-Jednosobni apartmani, površine 54.22 m2, sa kupatilom, trpezarijom i kuhinjom
-Prostrani dvosobni apartmani, površine 68.48 m2, sa kupatilom, trpezarijom, kuhinjom, dnevnom sobom i terasom sa pogledom na otvoreno more.

Pored izvođenja građevinskih i građevinsko zanatskih radova, na ovom objektu su primenjeni molersko-fabrarski radovi kao i podno-polagački.