goldbar gradjevinska firma

goldbar gradjevinska firma Sutomore, Bar

Torre a cona

goldbar gradjevinska firma

Građevinarstvo

goldbar gradjevinska firma

Instalacije

goldbar gradjevinska firma

Završni radovi

goldbar gradjevinska firma

Arhitektura i projektovanje

“Torre a cona “ je moderna i luksuzna zgrada koja se nalazi u naselju Sutomore, Opština Bar. Objekat “Torre a cona“ je smješten na placu od 1.170 m2. Čine ga garaža u podrumu, prizemlje i tri sprata. Broj stambenih jedinica 12, a od toga 8 jednosobnih apartmana i 4 garsonjere.

Izgled odiše mediteranskim arhitektonskim stilom. Fasada se povlači na poslednjoj etaži, što vizuelno utiče na gabarit objekta čineći ga prijatnijim za prostor. Akcentovan je luk sa oblogom od kamena. Kosi jednovodni krovovi pokriveni su tradicionalnim materijalom -kanalicom, dok pergole na terasama daju sjenu terasama. Cijeli sklop čini objekat jedinstvenim i posebnim za prostor i okolinu. Na ulazu u objekat je zajednička recepcija modernog dizajna sa prijemnim lobijem i održavanjem 24h.

Pažljivo pratimo trendove, želje klijenata i ovim projektom predstavili smo stanove u modernom ruhu. Dominiraju jednostavne linije. Elegantni elementi ostvareni su kroz fine materijale, zidne obloge i tople boje parketa.
Stanovi će vas svojim enterijerima  oboriti  prefinjenošću i šarmom. Svi stanovi sadrže „smart home“ sistem.

Posebno su dizajnirani  za klijente koji od enterijera traže nešto više.

  • Jednosoban apartman

Objekat “Torre a cona“  ima 8 jednosobnih stanova. Od toga se po dva stana nalaze na svakom spratu. Sličnog su rasporeda, dnevna soba, hodnik, kuhinja, zasebna spavaća soba i kupatilo.

  • Studio apartman

Na prvom i drugom spratu se nalaze po dvije garsonjere. Sadržaja dnevna zona, kuhinja, kupatilo i hodnik. 

U prizemlju objekta nalazi se SPA&Wellness centar gdje korisnici mogu uživati u bogatom sadržaju saune i turskog kupatila osmišljenom za relaksaciju i oporavak. Uživajte u bazenu koji će vam u vrelim ljetnjim danima obezbijediti dodir svježine. Bazen je sjajna prilika za opuštanje i odmor od svakodnevice.