goldbar gradjevinska firma
goldbar gradjevinska firma

Molersko-Farbarski i Podno-Polagački Radovi

GIPSARSKI RADOVI, SPUŠTENI PLAFONI, PREGRADNI ZIDOVI, TERMO I HIDROIZOLACIJA, MAŠINSKO MALTERISANJE

Molersko-Farbarski Radovi Koje Preduzeće Gold Bar Vrši Su:

Gletovanje

Vršimo gletovanje zidova i gletovanje plafona savremenim i visokokvalitetnim glet masama za unutrašnju i vanjsku upotrebu.

Farbanje

Vršimo farbanje zidova i plafona najrazličitijim vrstama boja i tehnikama, prema želji projektanata.

goldbar gradjevinska firma

Fasade

Vršimo izradu i montaža svih vrsta fasada i fasadnih obloga. Fasade od stakla, metalne fasade od aluminijuma i nerđajućeg čelika, fasade od kamena i granitne keramike, kontaktne fasade: stiropor, stirodur, neopor, demit fasade, ventilisane fasade, drvene fasade, betonske fasade i dr.

Gipsarski Radovi

Ovaj način gradnje, odnosno završni građevinski radovi, mogu doprinijeti potpuno individualnom kreiranju enterijera prema vlastitim željama ili ideji arhitekata. Ovaj efekat se ostvaruje jer gips kao materijal posjeduje visoku plastičnost i velike mogućnosti kombinovanja oblika i vrsta elemenata koji su načinjeni od gipsa.

Gipsarski radovi, kada su kvalitetno izvedeni pružaju dobru toplotnu i zvučnu izolaciju uz veoma brzu montažu. Gips je prirodni i biološki ispravan materijal pa je preporučljiv i zbog zaštite zdravlja ljudi.

Podno-Polagački Radovi Koje Preduzeće Gold Bar Nudi Su:

Odignuti Podovi

Odignuti podovi formiraju se u modulu, a svaki se modul može nezavisno podići, što omogućava prilaz instalacijama ispod poda.
Dimenzije elemenata su 600 x 600, 500 x 500 i 1200 x 600 mm, sa ivicama obrađenim na pero i žljeb, koje se lijepe specijalnim ljepkovima.

Elementi se polažu na čelične nožice dovoljne nosivosti sa podesivom visinom i fiksiraju lijepakom za nožice, a zatim nivelišu. Sistem je pogodan za podno grijanje ili podno rashlađivanje.
U šupljini mogu biti smještene sve vrste tehničkih instalacija, a laki pregradni zidovi se mogu montirati bilo gdje na ovim podnim sistemima.

PVC Podovi

PVC podovi su visokokvalitetne podne obloge od polivinilhlorida nove generacije. Takvi podovi su debljine 2 mm i imaju fabričku površinsku zaštitu.

Upotrebljavaju se u domaćinstvima, zdravstvenim ustanovama, edukativnim ustanovama, radnim prostorima itd. PVC podovi su višenamjenske podne obloge visokog kvaliteta i dugog vijeka trajanja uz pristupačnu cijenu.

Prednosti

Keramika

Vršimo nabavku svih vrsta keramike, kao i montažu u enterijerima i eksterijerima: terase, vrtovi i bazeni, itd.

Parketi

Vršimo nabavku svih vrsta parketa, kao i montažu istih uz lakiranje i hoblovanje. Nudimo Vam nabavku i montažu laminata, tapisona i sličnih podnih obloga zastupljenih u enterijeru.

Podne izolacije

U uslugama koje vam nudimo je nabavka i montaža podne izolacije. Primjenjujemo najsavremenije metode podne izolacije: hidroizolacije, toplotne i zvučne zaštite.

Ostale Djelatnosti

Gold Bar je građevinska kompanija sa sjedištem u Crnoj Gori koja pokriva širok spektar djelatnosti iz građevinarstva. Djelatnosti firme su građevinarstvo i grubi građevinski radovi, elektro instalacije, vodovodne i kanalizacione instalacije, sve vrste završnih radova kao i arhitektura i projektovanje objekata.