goldbar gradjevinska firma

goldbar gradjevinska firma Bečići, Budva

Sunny Side I

Apartmani u Bečićima

goldbar gradjevinska firma

Građevinarstvo

goldbar gradjevinska firma

Instalacije

goldbar gradjevinska firma

Završni radovi

goldbar gradjevinska firma

Arhitektura i projektovanje

Naša građevinska kompanija je sa velikim uspjehom iznijela veliki broj građevinskih projekata širom Crne Gore. Naš cilj je da prepoznamo potrebe budućih generacija danas i da svoje iskustvo primijenimo na rješenja orijentisana ka budućnosti. Zato sa ponosom predstavljamo jedinstveni projekat sa kompleksom luksuznih apartmana na obali Jadranskog mora.
Sunny Side Resort & Spa se nalazi na 400 metara od mora i uključuje i prostor oko objekata kao sopstvenu teritoriju. Osim bazena, kompleks uključuje i velnes centar u okviru kojeg se nalazi finsko kupatilo, hamam i teretana.

Projekat Sunny Side Villa – Gold Bar je na ovom projektu uspešno obavio zadatak svetskih građevinskih standarda, primijenjujući djelatnosti koje ima u ponudi, od građevinskih do završnih radova, koje je arhitekta iz Milana (Italija) uspio da ukombinuje u moderan spoljni izgled kompleksa i njegove unutrašnjosti koja nosi odlike lokalnog duha. 

Jedinstvenost i privatnost projekta Sunny Side Resort & Spa je rezultat pažljivo birane lokacije: na 400 metara od mora, sa jedne strane – pogled na otvoreno more koji oduzima dah i pogled na najluksuznije poluostrvo Sveti Stefan, i sa druge strane zadivljujući planinski pejzaž.
Svaka prostorija ima zadivljujući pogled na more, koji vam daje umirujuću i relaksirajuću atmosferu tokom boravka.

Spa centri se nalaze na manje od 10 minuta od vile. Becici su poznati po svojim restoranima sa nacionalnom kuhinjom: svježa riba i plodovi mora, kao i ukusni delikatesi od mesa. Ovo mjesto je idealno za odmor na plaži i za aktivnosti u prirodi, mjesto gdje možete lagano šetati planinom i uživati u nezaboravnom odmoru.