goldbar gradjevinska firma

goldbar gradjevinska firma Prčanj, Crna Gora

Moderna vila u naselju Prčanj

goldbar gradjevinska firma

Građevinarstvo

goldbar gradjevinska firma

Instalacije

goldbar gradjevinska firma

Završni radovi

goldbar gradjevinska firma

Arhitektura i projektovanje

Put do savršenog ambijenta započinje kvalitetnim građevinskim radovima, koji su temelj daljem uređenju prostora i garancija za uživanje bez premca. Baš u jednom takvom projektu je učestovovala i naša građevinska kompanija Gold Bar. U pitanju je moderna vila u naselju Prčanj, sa lijepim pogledom na zaliv.

Jedan od principa naše kompanije je individualan pristup svakom klijentu, uzimajući u obzir njegove želje i mogućnosti. Istovremeno pružamo potrebnu logistiku od samog početka (izbor parcele za gradnju, prijem ukupne dokumentacije, konsultacije sa arhitektom i sl.), pa do završetka radova. U ovom projektu smo najmaštovitije snove klijenta pretvorili u stvarnost, kombinujući savremeni stil sa prirodnim elementima i koristeći materijale visokog kvaliteta.
Ukupan prostor vile je savršena sredina u kojoj jedna velika porodica može da se osjeća komotno, udobno i srećno. Vila ima tri sprata, na kojima se formira jedinstvena maksimalna svjetlost kroz vitraže, balkone, galerije i terase. Sadrži takođe i podrum i parking prostor.
Na prvom spratu su smještene tri spavaće sobe, svaka sa posebnim dizajnom, trpezarija, dnevna soba, kuhinja i kupatilo. Na drugom spratu su dvije dječje sobe, jedna za dječaka i jedna za djevojčicu, predivna sniježno bijela spavaća soba i dva kupatila za odrasle i za djecu. Na kraju, na trećem spratu je soba za odmor i rekreaciju, studio i dva kupatila. Takođe, drugi i treći sprat su upotpunjeni velikim terasama.

Svi prozori i terase imaju fantastičan pogled na zaliv, okružen planinskim grebenima.
Svaki sprat ima podno grijanje, a na prvom spratu je instaliran centralni bojler. Vila je opremljena video nadzorom i alarmnim sistemom.

Ukupna površina placa na kom je vila iznosi 2000 m2.

Pored vile je i bazen sa prostorom za odmor.