Projekti

NOW SELLING

ALEA Suites

Sv. Stasije, Kotor
Ekskluzivni stanovi Alea Suites u naselju Sveti Stasije u Kotoru ušuškani su u mirnom dijelu i okruženi drvoredom.
Detaljnije
NOW SELLING

Rhizon Trinity

Risan
Predstavljamo vam novi stambeni kompleks Rhizon Trinity. Pozicioniran u netaknutom dijelu prirode, nadomak mora, koji posjeduje pogled na najljepši zaliv na crnogorskom primorju.
Detaljnije
NOW SELLING

Torre a cona

Sutomore, Bar
Torre a cona je smješten na placu, neposredno uz magistralni put i namjenjen je za turističko stanovanje. Broj stambenih jedinica je 12, a od toga 8 jednosobnih apartmana i 4 garsonjere.
Detaljnije
NOW SELLING

FIELD Apartments

Kolašin
FIELD apartmani predstavljaju objekat u Kolašinu, ispod planine Bjelasice. Nalazi se na sat vožnje auto putem od Glavnog grada Podgorice i najvećeg aerodroma u zemlji. Kolašin je najveći zimski turistički centar u Crnoj Gori, sa 43km skijaških staza i jedna od najbrže rastućih turističkih destinacija.
Detaljnije
NOW SELLING

Taunhausi u Baru

Šušanj, Zeleni Pojas, Bar
Šušanj je turističko odredište u blizini Bara, kao i kulturna, politička i sportska oaza na južnoj obali Jadranskog mora. Ovo je savršeno mjesto za porodični odmor, a blizina Bara osigurava da vaš boravak ovdje nikada neće biti monoton. Okružen je borovom šumom, pa je po velikim ljetnim vrućinama boravak u Šušnju pravo osvježenje.
Detaljnije
NOW SELLING

Royal Hill Apartments

Budva
Novi projekat Royal Hill house sa dvije luksuzne vile i zgradom nalazi se u Budvi.
Detaljnije

ĀNANTI Resort, Residences & Beach Club

Bečići, Budva
Ananti Resort, Residences & Beach Club je jedan od većih projekata u kom smo učestvovali na polju građevinskih i profesionalnih usluga kao i upravljanja projektom u svim fazama izgradnje. U pitanju je luksuzno odmaralište s pet zvjezdica i jedini crnogorski kompleks ove vrste koji nudi veliku ponudu nezavisnih vila.
Detaljnije

MODERNA VILA U NASELJU PRČANJ

Prčanj
Put do savršenog ambijenta započinje kvalitetnim građevinskim radovima, koji su temelj daljem uređenju prostora i garancija za uživanje bez premca. Baš u jednom takvom projektu je učestovovala i naša građevinska kompanija Gold Bar. U pitanju je moderna vila u naselju Prčanj, sa lijepim pogledom na zaliv.
Detaljnije

Olive Tree Villas

Bar
Na samo 1,5 km od centra Bara, na pogodnoj lokaciji u odnosu na more, nalazi se parcela od 1300 m2 s prekrasnim pogledom na more. Na parceli su izgrađene dvije kuće. Svaka od njih se sastoji od dva sprata sa izuzetno funkcionalnim rasporedom.
Detaljnije

OLIVE TREE RESIDENCE - BEČIĆI

Bečići
Jedan od naših građevinskih projekata na koji smo posebno ponosni je Olive Tree Residence. Struktura objekta je koncipirana u jednosobne, dvosobne i studio apartmane. Na ovom objektu smo radili sve od samog projektovanja do završnih radova.
Detaljnije

Ruža Vjetrova – Kotor

Stoliv, Kotor
Projekat RUŽA VJETROVA je kombinacija neponovljivog crnogorskog pejzaža, savremene udobnosti, kao i čistog planinskog vazduha sa mirisom soli iz Jadranskog mora. Jedinstvenost i ekskluzivnost RUŽE VJETROVA se nalazi upravo u izboru lokacije projekta- samo 100 metara od obale, sa izuzetnim pogledom, sa jedne strane na more i Boko-kotorski zaliv, i na očaravajuće planinske masive sa druge strane.
Detaljnije

Royal Hill villas

Budva
Moderne luksuzne vile Royal Hill na četiri nivoa sa bazenom i saunom nalazi se na Vidikovcu Budva, Komoševina, i pruža fantastičan pogled na Stari grad i dio Budvanske rivijere.
Detaljnije

SOHO CITY, Bar

Bar
SOHO CITY je objekat u kome naša građevinska firma uživala da izvodi sve radove koje je klijent imao, pa je jedan od njih i sistem “pametnih kuća” koji će život u kompleksu učiniti dodatno udobnijim kontrolom sadržaja u stanu – električne energije, rasvjete i temperature u stanu, sa većim stepenom kvaliteta i ujedno korisnim u slučaju da se odlučite za opciju iznajmljivanja stana (u svakom momentu možete pratiti koliko vremenski je trajalo zadržavanje u stanu i na taj nacin uvijek imati tačnu informaciju o broju noćenja i izdatih dana).
Detaljnije

Sunny Side I

Bečići, Budva
Jedinstvenost i privatnost projekta Sunny Side Resort & Spa je rezultat pažljivo birane lokacije: na 400 metara od mora, sa jedne strane – pogled na otvoreno more koji oduzima dah i pogled na najluksuznije poluostrvo Sveti Stefan, i sa druge strane zadivljujući planinski pejzaž.
Detaljnije

Sunny Side II

Bečići, Budva
Sunny Side Resort & Spa se nalazi na 400 metara od mora i uključuje i prostor oko objekata kao sopstvenu teritoriju. Osim bazena, kompleks uključuje i velnes centar u okviru kojeg se nalazi finsko kupatilo, hamam i teretana.
Detaljnije

Sunny Side III

Bečići, Budva
Sunny Side Resort & Spa se nalazi u Bečićima, na 300 metara od mora. Mjesto gdje je kompleks smješten je privatna zelena oaza na obali Jadranskog mora. Staza do plaže nema strmih dionica, pa vas očekuje prijatna šetnja kroz šumu gdje ćete uživati punim plućima u ljepoti drveća, cvrkutu ptica i žuboru bistre vijugave rječice koja protiče u blizini.
Detaljnije

Vila Blizikuće, Budva

Blizikuće, Budva
Jedan od objekata u kom smo zaista uživali od samih projekata do završnih radova, je moderna luksuzna vila na tri nivoa sa bazenom i saunom pruža potpunu udobnost i fantastičan pogled na dio Budvanske rivijere, u okolini Svetog Stefana.
Detaljnije

Vila u Kolašinu

Kolašin
Vila Kolašin je urađena po sisitemu “smart home”.
Detaljnije
Gold Bar - All Right Reserved ©