goldbar gradjevinska firma

goldbar gradjevinska firma Bečići, Budva

ĀNANTI Resort, Residences & Beach Club

Luksuzno odmaralište sa pet zvjezdica

goldbar gradjevinska firma

Građevinarstvo

goldbar gradjevinska firma

Instalacije

goldbar gradjevinska firma

Završni radovi

goldbar gradjevinska firma

Arhitektura i projektovanje

Ananti Resort, Residences & Beach Club je jedan od većih projekata u kom smo učestvovali na polju građevinskih i profesionalnih usluga kao i upravljanja projektom u svim fazama izgradnje. U pitanju je luksuzno odmaralište s pet zvjezdica i jedini crnogorski kompleks ove vrste koji nudi veliku ponudu nezavisnih vila. Kao član vodećih svjetskih hotela, njegova ekskluzivna lokacija omogućava gostima lak pristup cijeloj crnogorskoj obali i autentičnim gradovima, istorijskim kulturnim znamenitostima i veličanstvenim susretima sa crnogorskom ljepotom.
Ānanti se nalazi u središtu budvanske rivijere, na osamljenoj uvali Reževići. Smještena u netaknutom prirodnom okruženju i na visinama jadranske obale, odmaralište otkriva beskrajan pogled na pučinu sa zalascima sunca koji se tope iza horizonta.

Prema zahtjevu klijenta naša građevinska kompanija je sagradila naselje od četrnaest luksuznih apartmana smještenih na dva krila, zajedno sa osam nezavisnih vila u kompletu sa modernim enterijerima koji kombinuju savremeni azijski i bliskoistočni stil s klasičnim mediteranskim komponentama.
Svaka rezidencija dizajnirana je do najsitnijih detalja kako bi se osiguralo da sve jedinice pružaju spektakularni pogled na otvoreni Jadran i ispunjavaju neophodne standarde propisane za objekte sa pet zvezdica.

Ekskluzivni klub Ānanti Beach Club je samo za goste odmarališta. Pristanište će omogućiti privatni prevoz gliserom do odredišta duž budvanske rivijere, dok će bar i mediteranski grill restoran (od 9 do 18 sati) nuditi šampanjac, koktele i svježe pripremljene lagane mogućnosti menija dok gosti uživaju u jadranskom suncu.