goldbar gradjevinska firma

goldbar gradjevinska firma Kotor

Ruža Vjetrova – Kotor

goldbar gradjevinska firma

Građevinarstvo

goldbar gradjevinska firma

Instalacije

goldbar gradjevinska firma

Završni radovi

goldbar gradjevinska firma

Arhitektura i projektovanje

Stoliv je malo mirno mjesto u Boki kotorskoj, nedaleko od grada Kotora u Crnoj Gori.

Ovaj gradić, osnovan u XIV vijeku, savršen je za one koji žele da se sklone od gradske gužve, da uživaju u moru, na plaži ili u pecanju. Zanimljivo je se Stoliv skoro pa i nije mijenjao svih sedam vjekova otkad postoji.

Ruža vjetrova je karakteristična po tome što se miješaju struje sa planina i sa mora, što Stoliv čini svojevrsnom banjom, poznatom po klimi koja je veoma dobra za zdravlje. U samom mjestu, gusto zasađenom maslinjacima i drvećem različitog porijekla, gdje je more nevjerovatne tirkizne boje i izuzetne čistoće, nalazi se apartmanski kompleks RUŽA VJETROVA.

Projekat RUŽA VJETROVA je kombinacija neponovljivog crnogorskog pejzaža, savremene udobnosti, kao i čistog planinskog vazduha sa mirisom soli iz Jadranskog mora. Jedinstvenost i ekskluzivnost RUŽE VJETROVA se nalazi upravo u izboru lokacije projekta- samo 100 metara od obale, sa izuzetnim pogledom, sa jedne strane na more i Boko-kotorski zaliv, i na očaravajuće planinske masive sa druge strane.

Arhitekta ovog projekta je uspješno uklopio poslednje trendove u izgradnji kompleksa na obalama mora (i enterijer, i eksterijer) sa prirodnim oblicima predjela koji dozvoljavaju da se kompleks slije u okolinu.

Lokacija kompleksa je savršena za odmor, sa obzirom da je i sva potrebna infrastruktura na udaljenosti do koje se „može dobaciti kamenom“: plaža je na 5 minuta, restorani na 10, prehrambene radnje i apoteka takođe na 5 minuta pješačenja.

Stoliv je pogodan takođe i za aktivnosti na otvorenom- možete da se penjete na neku od planina koja okružuju Zaliv ili da „osvojite“ neko brdašce odakle se pruža lijep pogled.
Grad Kotor, nazivan još i prestonicom Boke, se nalazi na desetak minuta vožnje, a međunarodni aerodromi Tivat i Podgorica na 10 minuta, odnosno 2 sata udaljenosti.

Zgrada kompleksa ima četiri sprata, prvi sprat je podzemna garaža za automobile stanara. Na svakom spratu se nalaze po dva apartmana.

* Na prvom spratu su dva apartmana sa po jednom spavaćom i jednom dnevnom sobom, dizajnirane kao studio, svaka kombinovana sa kuhinjom. Apartmani nude pogled na panoramu Zaliva.

*Na drugom i trećem spratu se nalaze takođe po dva apartmana, prvi ima jednu spavaću sobu, drugi- dvije. Svaki apartman ima dnevnu sobu-studio koja ima izlaz na terasu sa pogledom na more. Raspored prostorija u apartmanima je veoma dobar.

DODATNE INFORMACIJE:

 • Sanitarna tehnika i oprema je visoko kvalitetna u svakom kupatilu;
  • Svaki apartman ima ugrađene klima uređaje;
  •Podovi: parket i keramika;
  •Prozori su „stakleni zidovi“ (panoramski prozori);
  •Sve neophodne elektro-instalacije za TV i brzi internet;
  •Podno grijanje u svakom apartmanu;
  •Podzemna garaža