Torre a cona

Sutomore, Bar
NOW SELLING

OPŠTINA BAR

Opština Bar se pruža između obala Jadranskog mora i Skadarskog jezera. Ovo drevno područje ima gotovo sve što Mediteran može da ponudi. Neke od najljepših plaža Jadrana, stari grad i utvrđenja, turistička mjesta, spomenici drevnih kultura, palme, hoteli i marine okupani su blistavom jadranskom svetlošću. U toploj, zelenoj vodi jezera oslikavaju se živopisna sela i predivne šume, srednjovekovni manastiri i čuveni crmnički vinogradi.

U jedinstvenom susretu svjetlosti, mješavini morskih i jezerskih boja i mirisa, smjenjivanju šuma i maslinjaka, objedinjuje se ljepota i privlačnost ovog kraja.

SUTOMORE

Sutomore je najpoznatiji turistički gradić koji pripada barskoj rivijeri nastao od ribarskog naselja. Poznato je po svojoj 1.6 km dugoj pješčanoj plaži sa bistrom vodom. Takođe posjeduje i manji broj plaža koje su izolovane i pravo mjesto za odmor daleko od buke.

Danas raspolaže brojnim restoranima, hotelima, širokim šetalištem i nekoliko starih tvrđava, među kojima su Haj Nehaj iz 15. vijeka, ali i ostaci Bogorodice Ratačke iz 11. vijeka, koja se nalazi na rtu Ratac. U neposrednoj blizini planirana je izgradnja luksuznog turističkog kompleksa “Maljevik”.

TORRE A CONA

Objekat “Torre a cona “ je smješten na placu od 1.170m2, neposredno uz magistralni put i namjenjen je za turističko stanovanje. Čine ga garaža u podrumu, prizemlje i tri sprata. Broj stambenih jedinica je 12, a od toga 8 jednosobnih apartmana i 4 garsonjere.

Izgled odiše mediteranskim arhitektonskim stilom. Fasada se povlači na posljednjoj etaži, što vizuelno utiče na gabarit objekta čineći ga prijatnijim za prostor. Akcentovan je luk sa oblogom od kamena. Cijeli sklop čini objekat jedinstvenim i posebnim za prostor i okolinu.

ENTERIJER

Pažljivo pratimo trendove, želje klijenata i ovim projektom predstavili smo stanove u modernom ruhu. Dominiraju jednostavne linije. Elegantni elementi ostvareni su kroz fine materijale, zidne obloge i tople boje parketa. Stanovi će vas svojim enterijerima oboriti prefinjenošću i šarmom. Svi stanovi sadrže „smart home“ sistem. Posebno su dizajnirani za klijente koji od enterijera traže nešto više. Na ulazu u objekat je zajednička recepcija modernog dizajna sa prijemnim lobijem i održavanjem 24h.

STUDIO APARTMAN

Na prvom i drugom spratu se nalaze po dvije garsonjere sadržaja: dnevna zona, kuhinja, kupatilo i hodnik.

JEDNOSOBAN APARTMAN

Objekat “Torre a cona “ ima 8 jednosobnih stanova. Od toga se po dva stana nalaze na svakom spratu. Sličnog su rasporeda, dnevna soba, hodnik, kuhinja, zasebna spavaća soba i kupatilo.

ROOFTOP

Apartmanima na posljednjoj etaži putem lifta omogućen je izlaz na krovnu terasu. Terasa je drvenom pregradom i zelenilom podijeljena na dva dijela koji od sadržaja nude đakuzi. Lijep pogled, dovoljno prostora za lezaljke i suncobrane ovaj prostor čine vrlo prijatnim.

BAZEN

Uživajte u bazenu koji će vam u vrelim ljetnjim danima obezbijediti dodir svježine. Bazen je sjajna prilika za opuštanje i odmor od svakodnevice.

SPA&WELLNESS

U prizemlju objekta nalazi se SPA&Wellness centar gdje korisnici mogu uživati u bogatom sadržaju saune i turskog kupatila osmišljenom za relaksaciju i oporavak.

Gold Bar - All Right Reserved ©