goldbar gradjevinska firma

goldbar gradjevinska firma Dobre vode, Bar

Sunset Villas

PRIVATNE, LUKSUZNE VILE GRAĐENE U MODERNOM STILU

goldbar gradjevinska firma

Građevinarstvo

goldbar gradjevinska firma

Instalacije

goldbar gradjevinska firma

Završni radovi

goldbar gradjevinska firma

Arhitektura i projektovanje

Svakodnevno se na području Crne Gore susrećemo sa različitim građevinskim izazovima koje nam klijenti zadaju. Jedan takav građevinski izazov je i kompleks vila smještenih na brdu sa spektakularnim pogledom sa planine na more. Kompleks ima karakter klupskog naselja i sastoji se od tri vile sa zatvorenim prostorom sa velikim bazenom i dečijim igralištem. Kompleks je opremljen sigurnosnim i nadzornim sistemom sa protivpožarnim alarmom, sa automatskim telefonskim obavještavanjem vlasnika. O kompleksu brine kompanija za upravljanje uslugama. Svi objekti kompleksa su ograđeni prirodnim kamenom kako bi ispratila stil celokupnog ambijenta. Svaka vila ima poseban prostor za roštiljanje sa porodicom ili prijateljima. Na ulazu u kompleks nalazi se digitalna barijera. Svaka od vila je opremljena „inverterskim“ split sistemom grijanja i hlađenja, te ugrađeno podno grijanje.
Vila br.1 i vila br.3
Vila №1 i vila №3 imale su skoro iste građevinske projekte. Sastoje se od tri etaže svaka vrlo povoljnog rasporeda na prostranoj parceli, zasađenoj raznim vrstama mediteranskog bilja. Vile imaju po dva parking mjesta. U prizemlju se nalazi kuhinja sa trpezarijom i prostrani dnevni boravak sa velikom terasom sa koje se pruža prekrasan pogled na more i planine. Na drugom spratu se nalaze tri spavaće sobe sa kupatilom, takođe sa panoramskim pogledom na more. Treći sprat je predviđen za ured ili prostor za rekreaciju sa prostranom krovnom terasom. Ukupna površina vila je 240 m2.
Vila № 2
Vila broj 2 odlikuje se svojim dizajnom. Sastoji se od četiri etaže. Vrhunac kuće je poseban dio vinskog podruma, kao i prostor za odmor sa saunom. U prizemlju se nalazi kuhinja sa trpezarijom i prostrani dnevni boravak sa velikom terasom sa koje se pruža prekrasan pogled na more i planine. Na drugom spratu se nalaze dvije spavaće sobe sa kupatilom, takođe sa panoramskim pogledom na more. Treći sprat je posvećen biblioteci ili prostoriji za rekreaciju sa prostranom krovnom terasom. Vila ima svoju garažu. Ukupna površina vile je 320 m2.