goldbar gradjevinska firma

goldbar gradjevinska firma Bar

SOHO CITY, Bar

Novi poslovno stambeni kompleks na najatraktivnijoj lokaciji u Baru

goldbar gradjevinska firma

Građevinarstvo

goldbar gradjevinska firma

Instalacije

goldbar gradjevinska firma

Završni radovi

goldbar gradjevinska firma

Arhitektura i projektovanje

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo SOHO CITY, poslovno stambeni kompleks na najatraktivnijoj lokaciji u Baru. Mogućnosti ovog objekta, sama njegova pozicija u centru grada, a opet nadomak plaže, prostranih planina kao i neposredna blizina Skadarskog jezera su zaista velike prednosti ovakvog projekta.

Kompleks obuhvata dvije zgrade modernog izgleda sa ukupno 224 stambene jedinice površine od 34 do 245 m2, park površine 13.000 m2, u čijem sklopu se nalaze dječje igralište, biciklistička staza, pješačka zona sa velikom fontanom u centru kao i zona za šetnju kućnih ljubimaca.

Obje zgrade u sklopu SOHO CITY kompleksa imaju prostrani hol, recepciju i službu obezbjeđenja. Recepcija je stanarima na raspolaganju 24h, tako da se u slučaju bilo kakve usluge, potrebne popravke, taksi službe i slično, možete obratiti recepcioneru, koji će obezbijediti traženo.

SOHO CITY je objekat u kome naša građevinska firma uživala da izvodi sve radove koje je klijent imao, pa je jedan od njih i sistem “pametnih kuća” koji će život u kompleksu učiniti dodatno udobnijim kontrolom sadržaja u stanu – električne energije, rasvjete i temperature u stanu, sa većim stepenom kvaliteta i ujedno korisnim u slučaju da se odlučite za opciju iznajmljivanja stana (u svakom momentu možete pratiti koliko vremenski je trajalo zadržavanje u stanu i na taj nacin uvijek imati tačnu informaciju o broju noćenja i izdatih dana).