Sunny Side II

Apartmanski kompleks sa bazenom u Bečićima

Apartmani za prodaju u jedinstvenom projektu-kompleks na obali Jadranskog mora.

Sunny Side Resort & Spa se nalazi na 400 metara od mora i uključuje i prostor oko objekata kao sopstvenu teritoriju. Osim bazena, kompleks uključuje i velnes centar u okviru kojeg se nalazi finsko kupatilo, hamam i teretana.

Prvi od dva objekta, već urađeni projekat Sunny Side Villa- predstavlja odraz italijanske kreativnosti, crnogorskih predjela sa modernim sadržajima, mirisa prirode i ukusa Jadrana. Jedinstvenost i privatnost projekta Sunny Side Resort & Spa je rezultat pažljivo birane lokacije: na 400 metara od mora,sa jedne strane- pogled na otvoreno more koji oduzima dah i pogled na najluksuznije poluostrvo Sveti Stefan, i sa druge strane zadivljujući planinski pejzaž..
Ovo je mjesto gdje se miješa planinski vazduh sa morskim, stvarajući jedinstvenu mikroklimu koja nije samo prijatna, već i dobra za zdravlje.

Arhitekta iz Milana (Italija) je uspio da ukombinuje moderan spoljni izgled kompleksa i njegove unutrašnjosti koja nosi odlike lokalnog duha. Svaka prostorija ima zadivljujući pogled na more, koji vam daje umirujuću i relaksirajuću atmosferu tokom boravka.
Pažljivo izabrana lokacija za projekat je savršena za odmor, jer je sve na udaljenosti koja je lako dostupna: na plaži ste za osam minuta pješke, u restoranu za 10, a do prehrambene radnje i apoteke za samo 5 minuta od kompleksa.

Spa centri se nalaze na manje od 10 minuta od vile. Becici su poznati po svojim restoranima sa nacionalnom kuhinjom: svježa riba i plodovi mora, kao i ukusni delikatesi od mesa. Ovo mjesto je idealno za odmor na plaži i za aktivnosti u prirodi, mjesto gdje možete lagano šetati planinom i uživati u nezaboravnom odmoru.

Sunny Side Resort & Spa se sastoji iz dva objekta.

Objekat br.1 je napravljen 2014, a gradnja objekta br.2 je otpočela u aprilu 2016. godine. Sunny Side Resort 2 ima 8 spratova (sa garažom u prizemlju i 7 rezidencijalnih spratova). Na svakom spratu se nalazi pet apartmana razičite strukture : studio apartmani i jednosobni i dvosobni apartmani. Poslednji sprat je rezervisan za penthaus sa panoramskim terasama i otvorenim pogledom na more.

-Studio apartmani imaju površinu od 22.5 m2 , zajedno sa kuhinjom i trpezarijom.
-Jednosobni apartmani, površine 46.6 m2, sa kupatilom, trpezarijom i kuhinjom
-Jednosobni apartmani, površine 51.89 m2 , sa kupatilom, trpezarijom i kuhinjom
-Jednosobni apartmani, površine 54.22 m2 , sa kupatilom, trpezarijom i kuhinjom
-Prostrani dvosobni apartmani, površine 68.48 m2,, sa kupatilom, trpezarijom, kuhinjom, dnevnom sobom i terasom sa pogledom na otvoreno more.

 


GOLD BAR je građevinsko preduzeće čija djelatnost su kompletni radovi u građevinarstvu
Gold Bar - All Right Reserved ©