SOHO CITY, Bar

Novi poslovno stambeni kompleks na najatraktivnijoj lokaciji u Baru

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo SOHO CITY, novi poslovno stambeni kompleks na najatraktivnijoj lokaciji u Baru.

Kompleks obuhvata dvije zgrade modernog izgleda sa ukupno 224 stambene jedinice površine od 34 do 245 m2, park površine 13.000 m2, u čijem sklopu će se nalaziti dječje igralište, biciklistička staza, pješačka zona sa velikom fontanom u centru kao i zona za šetnju kućnih ljubimaca.

Obije zgrade u sklopu SOHO CITY kompleksa imaju prostrani hol, recepciju i službu obezbjeđenja. Recepcija je stanarima na raspolaganju 24h, tako da se u slučaju bilo kakve usluge, potrebne popravke, taksi službe i slično, možete obratiti recepcioneru, koji će obezbijediti traženo.

U prizemlju se nalazi i poslovni prostori koji su takođe na prodaju: restorani, elitni butici, salon ljepote, fitness centar, itd.

Poslovni prostori prodaju se isključivo u sivoj fazi i zbog visine plafona omogućavaju kreiranje prostora na 2 nivoa, tako da po cijeni koju plaćate za jednu kvadraturu, ovakvom organizacijom, dobijate duplu kvadraturu.

Poslovni prostori se prodaju uz ostave koje se nalaze ispod poslovnih jedinica, a koje mogu služiti kao dodatan prostor ili mjesto za skladištenje, magacin, u zavisnosti od svrhe za koju se poslovni prostor koristi. 

Odlučili smo se za pristup sistemu “pametnih kuća” koji će život u našem kompleksu učiniti dodatno udobnijim kontrolom sadržaja u stanu - električne energije, rasvjete i temperature u stanu, sa većim stepenom kvaliteta i ujedno korisnim u slučaju da se odlučite za opciju iznajmljivanja stana (u svakom momentu možete pratiti koliko vremenski je trajalo zadržavanje u stanu i na taj nacin uvijek imati tačnu informaciju o broju noćenja i izdatih dana).

Stan možete izdavati putem hotela koji će se nalaziti na I spratu našeg Objekta 2. Kupac stana sa Hotelom može sklopiti dogovor, pri čemu će Hotel za određenu mjesečnu naknadu, biti odgovoran za rentiranje i odžavanje stana.

Sve informacije o navedenim prednostima kompleksa (park, recepcija, obezbjeđenje, video nadzor i 3 lifta u zgradi - od kojih su 2 manja i jedan veći teretni, koji će raditi i u slučaju nestanka električne energije) i materijalima koje koristimo u apartmanima (keramika, sanitarije, parket, smart sistem, multi split sistem za grijanje i hlađenje, podno grijanje i spoljnja bravarija, kao i unutrašnja vrata), i informacije o održavanju, možete naći na sledećem linku: http://bit.ly/2VyJWu4


GOLD BAR je građevinsko preduzeće čija djelatnost su kompletni radovi u građevinarstvu
Gold Bar - All Right Reserved © [45]