ĀNANTI Resort, Residences & Beach Club

Luksuzno odmaralište s pet zvjezdica

Ananti Resort, Residences & Beach Club luksuzno je odmaralište s pet zvjezdica i jedini crnogorski kompleks ove vrste koji nudi veliku ponudu nezavisnih vila.

Kao član vodećih svjetskih hotela, njegova ekskluzivna lokacija omogućava gostima lak pristup cijeloj crnogorskoj obali i autentičnim gradovima, istorijskim kulturnim znamenitostima i veličanstvenim susretima sa crnogorskom ljepotom.

Ānanti se nalazi u središtu budvanske rivijere, na osamljenoj uvali Reževići. Smještena u netaknutom prirodnom okruženju i na visinama jadranske obale, odmaralište otkriva beskrajan pogled na pučinusa zalascima sunca koji se tope iza horizonta.

Naselje nudi izbor od četrnaest luksuznih apartmana smještenih na dva krila - Shanti i Ananda - zajedno s osam nezavisnih vila u kompletu sa modernim interijerima koji kombinuju savremeni azijski i bliskoistočni stil s klasičnim mediteranskim komponentama. Svaka rezidencija dizajnirana je do najsitnijih detalja kako bi se osiguralo da sve jedinice pružaju spektakularni pogled na otvoreni Jadran.

Ekskluzivni klub Ānanti Beach Club je samo za goste odmarališta. Pristanište će omogućiti privatni prevoz gliserom do odredišta duž budvanske rivijere, dok će bar i mediteranski grill restoran (od 9 do 18 sati) nuditi šampanjac, koktele i svježe pripremljene lagane mogućnosti menija dok gosti uživaju u jadranskom suncu.


GOLD BAR je građevinsko preduzeće čija djelatnost su kompletni radovi u građevinarstvu
Gold Bar - All Right Reserved © [46]