08-Feb-2022

Turoperatori iz UAE pokazali interesovanje za grad pod Rumijom

Promocija turističke ponude Crne Gore, održana je 6. februara, na Svjetskoj izložbi EXPO 2020 u Dubaiju, u okviru obilježavanja Nacionalnog dana Crne Gore. Turistička organizacija Bar (TOB), u organizaciji Nacionalne turističke organizacije i Ministarstva ekonomskog razvoja, petominutnim filmom oduševila je turoperatore i medije iz UAE, kojih je bilo čak 50.

“Prisustvovali su predstavnici turoperatora, turističkih agenata, medija i influensera iz UAE, koji nijesu krili oduševljenje pripremljenim video materijalom našeg grada, ali i kompletnom ponudom Crne Gore.

U uvodnom dijelu, učesnike je pozdravio generalni komesar Paviljona Crne Gore Princ Nikola Petrović Njegoš, uz poziv prisutnima da otkriju Crnu Goru, malu ali prelijepu zemlju, njene predivne predjele, istorijsko i kulturno nasljeđe.

VD direktor TO Bar Ivan Kovač, je u pozdravnom obraćanju istakao da je premalo vremena da se opiše ono što naš grad može da ponudi, i pozvao učesnike da uživaju u kratkom video zapisu koji će “najbolje pokazati koliko je Bar atraktivan, posebno ponudom aktivnog odmora”, kazali su iz Stručne službe TOB-a.

Svoje ljepote i atrakcije su predstavile i lokalne turističke organizacije Budve, Kotora i Tivta, nakon čega je održana i poslovna radionica sa turoperatorima iz UAE, u kojoj su pored Lto-a učestvovali i predstavnici turističke privrede Crne Gore: hotelskih grupa “Budvanska rivijera” i “Montenegro Stars”, hotela “Regent Porto Montenegro” i “Stara Čaršija”, turističkih agencija “Rams”, “Trip Travel” i “Montenegro Tourist Service”, nacionalnog avio prevoznika “Air Montenegro” i Skijališta Crne Gore. Promociji u Dubaiju prisustvovali su i predstavnici Privredne komore Crne Gore, Nacionalnih parkova Crne Gore, preduzeća “Sveti Stefan hoteli” i Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore.

“U okviru Nacionalnog dana Crne Gore, zvanice su bile u prilici da osjete ljepote naše zemlje i kroz nesvakidašnje reprezentativan nastup folklornog ansambla ‘Crna Gora’ kao i da uživaju u pripremljenom posluženju specijaliteta autentične crnogorske kuhinje.

Imajući u vidu da turisti iz UAE-a svoje odmore provode u hotelima sa pet zvjezdica, kojih Bar nema dovoljno, bazirali smo se na ponudi aktivnog odmora i na taj način itekako privukli pažnju turoperatora.

Turistička organizacija Bar se nada boljoj avio povezanosti sa UAE, posebno u zimskom periodu, kako bi se ispunile želje turoperatora koji su istakli da bi rado posjetili našu zemlju i van ljetnje turističke sezone”, zaključili su iz Turističke organizacije Bara.

 

Izvor: https://barinfo.me/turoperatori-iz-uae-pokazali-interesovanje-za-gradom-pod-rumijom/

18
Apr
2022

Air Montenegro: Od 20. juna do Kopenhagena dva puta sedmično

Air Montenegro: Od 20. juna do Kopenhagena dva puta sedmično
04
Apr
2022

Dolazi Lufthansa: od maja – iz Frankfurta i Minhena do Tivta

Dolazi Lufthansa: od maja – iz Frankfurta i Minhena do Tivta
01
Apr
2022

Apartmaski objekat „Kolašin 1600“ na Bjelasici

Apartmaski objekat „Kolašin 1600“ na Bjelasici
31
Mar
2022

Od maja svakodnevni letovi iz Izraela ka Crnoj Gori

Od maja svakodnevni letovi iz Izraela ka Crnoj Gori

GOLD BAR je građevinsko preduzeće čija djelatnost su kompletni radovi u građevinarstvu
Gold Bar - All Right Reserved © [95]