Rhizon Trinity

Risan
NOW SELLING

BOKA KOTORSKA

Bez obzira da li ulazite u Boku kopnom ili morem – vaše iskustvo će biti isto – Boka će vas fascinirati! Izgleda kao da su planine napukle i pustile more. Ovo je najjužniji fjord u Evropi.

Zaliv je prirodno podijeljen na četiri manja dijela – Hercegnovski zaliv, Risanski zaliv, Kotorski zaliv i Tivatski zaliv. Mali gradovi, kao riznice istorije, umetnosti i lepote, nanizani su kao biseri na njegovoj obali.

RISAN

Mali grad Risan je najstarije naselje u Bokokotorskom zalivu. Bio je zanatski, pomorski i trgovacki centar ilirske drzave. Kada je u pitanju Crna Gora znamenitosti sa arheološkom pozadinom predstavljaju pravu poslasticu za ljubitelje istorije i arheologije. Jedna od takvih atrakcija su i “Rimski mozaici” u Risnu.

Baš ovo naselje smo odabrali za naš kompleks Rhizon Trinity.

RHIZON TRINITY

Predstavljamo vam novi stambeni kompleks Rhizon Trinity. Pozicioniran u netaknutom dijelu prirode, nadomak mora, koji posjeduje pogled na najljepši zaliv na crnogorskom primorju.

Kompleks se sastoji od tri stambene zgrade, ispred kojih je pozicioniran parking. Stambene zgrade su spratnosti– prizemlje, sprat i potkrovlje. Površina parcele je 2.240,00 m2.

Rhizon Trinity nudi maksimalno komforne, kvalitetne i funkcionalne životne prostore.

Ukupan broj stambenih jedinica je 32:

30 jednosobnih stanova
2 dvosobna stana.
Na parceli je predviđeno 25 parking mjesta.

Savremena tehnička opremljenost objekta sa mogućnošću potpune automatizacije, visok kvalitet upotrebljenih materijala i završne obrade, uz prirodno okruženje sa sačuvanim zelenim površinama čine ovaj kompleks idealnim mjestom za prijatan i udoban život.

Fasade objekta odišu modernom kombinacijom tradicionalnih materijala kamena i drveta. Prizemlje je naglašeno oblogom od kamena dok su vertikalni akcenti – viđenice i terase uokvirene drvenim letvicama. Drvo na fasadi je sinonim tradicionalnog, gostoljubivog, prijatnog doma, i sa sobom nosi takvu vrstu dodatne vrednosti.

Kompleks sadrži sve elemente ekskluzivnog stanovanja jer to dozvoljava predmetni prostor i konfiguracija terena. U funkciji luksuznog stanovanja i odmora predviđen je bazen, sauna, smart home system, kutak za djecu i još mnogo toga.

U prizemlju našeg objekta nalazi se zajednička recepcija modernog karaktera za sve korisnike objekta.

Stanovi sadrže sistem “pametnih kuća”, dizajnirani su da se prilagode vašim potrebama, a uz komfor i dodatnu sigurnost doprinose energetskoj efikasnosti. U sklopu sistema omogućavaju vam centralizovanu kontrolu i automatizaciju svih parametara sa bilo kog mjesta.

Pametna kuća je prije svega životni stil, a tek onda tehnologija. Kuća je pametna jer se prilagođava trenutnoj aktivnosti, raspoloženju, navikama i životnom stilu svakog ukućana, a pritom ostvaruje i energetske uštede. To je sistem kućne automatike maksimalno jednostavan za korišćenje, održavanje i ugradnju.

Sistem pametne kuće je omogućio intergraciju različitih sigurnosnih sistema u jedan komunikacioni sistem.

Napravite od svog doma mjesto zadovoljstva, zabave i druženja.

http://www.ses.com.eg/services/

JEDNOSOBAN STAN tip 1

U sklopu kompleksa na svakom spratu nalazi se po 4 stana, što je optimalan odnos koji garantuje privatnost i mir stanarima.

Organizacija stana je zahvalna za opremanje.

JEDNOSOBAN STAN tip 2

Dnevna soba, trpezarija i kuhinja objedinjeni su u popularni “open space” ili otvoreni prostor. Cilj ovog koncepta je da se poveća iskorišćenost prostora, spajanjem više prostorija u jednu veliku zajedničku prostoriju bez pregradnih zidova, što predstavlja bolju organizaciju i praktičnost.

Manje zidova znači i manje prepreka koje blokiraju prolazak sunčevih zraka. Dom je ispunjen obiljem dnevne svjetlosti tako da djeluje prozračnije i komfornije.

SPA&WELLNESS

Dvorište sa unutrašnje strane kompleksa je maksimalno ozelenjeno, sa različitim sadržajima kako za najmlađe stanovnike budućeg kompleksa tako i za starije korisnike, koji će im učiniti život u ovom kompleksu još udobnijim, kvalitetnijim i prijatnijim.

Za sve korisnike ispred objekta obezbjeđen je kutak za relaksaciju, SPA&Wellness centar koji sadrži ekskluzivan bazen sa saunom.

DJEČIJE IGRALIŠTE

Pored ovih sadržaja, uređena su mjesta za sjedenje, kao i kutak za najmlađe stanovnike naselja u vidu dječijeg igrališta. Dječije igralište je obezbjeđeno velikim sadržajem za zabavu, koje su pogodne i bezbjedne za djecu.

Gold Bar - All Right Reserved ©