goldbar gradjevinska firma

FIELD apartmani

goldbar gradjevinska firma

Građevinarstvo

goldbar gradjevinska firma

Instalacije

goldbar gradjevinska firma

Završni radovi

goldbar gradjevinska firma

Arhitektura i projektovanje

FIELD apartmani predstavljaju objekat u Kolašinu, ispod planine Bjelasice. Nalazi se na sat vožnje auto putem od Glavnog grada Podgorice i najvećeg aerodroma u zemlji. Kolašin je najveći zimski turistički centar u Crnoj Gori, sa 43km skijaških staza i jedna od najbrže rastućih turističkih destinacija.

Lokacija apartmanskog objekta se nalazi na 2 km od centra Kolašina, a od ski centra „Kolašin 1450/1600-Bjelasica“ 9 km. Ova lokacija predstavlja posebnu pogodnost za kupce i posjetioce, s obzirom da se nalazi u blizini gradskih sadržaja i skijaškog centra, tako da može da odgovori na sve zahtjeve svojih rezidenata u zimskim ili ljetnjim mjesecima.

Apartmani su projektovani u skladu sa najnovijim trendovima u arhitekturi koji predstavljaju savršenu kombinaciju funkcionalnosti, dizajna i visokih standarda. Svaki apartman je pažljivo dizajniran da udovolji najvišim standardima kvaliteta života, sa velikom pažnjom posvećenom detaljima i funkcionalnosti prostora. Apartmani su južno orjentisani i preko velikih otvora je obezbijeđeno obilje dnevne svjetlosti. Iz svih apartmana pruža se pogled na okolne planinske vrhove. U okviru objekta je predviđena garaža, skijašnica i finska sauna.

Sve ovo omogućava brz i optimalan povrat investicije u nekretninu, kroz neki od modela kupovine apartmanskih jedinica, uz brojne svakodnevne pogodnosti u kojima kupci mogu uživati.

Ukupan broj apartmantskih jedinica je 18, i to:

  • 8 Studio apartmana od 27,80 m2
  • 4 Studio apartmana od 27,80 m2+15 m2
  • 4 jednosobna apartmana od 40 m2
  • 2 jednosobna apartmana od 40 m2 + 20 m2

Ukupan broj mjesta za parkiranje je 18.

U okviru objekta je predviđena garaža sa 9 garažnih mjesta. Na parceli uz objekat je planirano 9 parking mjesta.